Remeha cv ketels

 

Remeha  cv ketels

Cv ketels van Remeha

Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onder- zoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

HR lijn

Remeha heeft de meest doordachte cv ketels ooit. HR-cv ketels, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kunnen worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij de toestellen hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. Absolute kwaliteitsketels, die weinig onderhoud nodig hebben.

Calenta

De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel in combi- en solo-uitvoering. Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand.

Avanta

Remeha blijft verbazen met innovatieve ketels. Neem nu de Remeha Avanta: een opvallend kleine HR-combiketel met opvallend grootse prestaties. Hij is dan ook niet voor niets de meest verkochte cv-ketel van Nederland!

Quinta Pro

Een HR-ketel met voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen, maar toch uiterst licht en compact.