Bosch cv ketels

Bosch cv ketels

Cv ketels van Bosch

Een lekker warm huis en altijd voldoende warm water. Aan die vragen kan Bosch altijd voldoen. Met een complete range cv-ketels, combiketels, staande ketels, HR-ketels (van CW-klasse 3 tot en met 6), VR-ketels en geisers. Hoe uw huis, uw gezin en uw persoonlijke wensen er ook uitzien: met zo'n topketel van Duits fabrikaat haalt u de beste oplossing in huis!

HR lijn

Bosch HR cv ketelDe Bosch HR cv ketels bieden hoog rendement op verwarming en warmwaterbereiding. De ketels zijn uitermate betrouwbaar want deze zijn gebouwd met de beste technische componenten. Voor extra warmwateropbrengst zijn de ketels uit te breiden met een Bosch-voorraadsysteem.

Bosch levert betrouwbare HR-ketels. Dat betekent dat deze cv ketels weinig tot geen storingen kennen en dat u dus jarenlang zorgeloos kunt genieten van een warm huis en lekker veel warm water! Daarnaast geeft Bosch 15 jaar lang garantie op warmtewisselaar van de HR-ketel. Bosch laat u dus nooit in de kou staan.


VR lijn

Verbruikt u weinig gas of wilt u besparen op de aanschaf van uw ketel, dan is een VR-ketel van Bosch een prima alternatief voor de iets duurdere HR-ketels. En een betrouwbaar alternatief: de Bosch Eurostar VR-ketels zijn al ruim een kwart eeuw synoniem voor degelijkheid en comfort. Alle VR-ketels van Bosch zijn combiketels: ze verzekeren u van een warm huis Ún van voldoende warm water.