AWB cv ketels

AWB cv ketels

Cv ketels van AWB

AWB is al sinds 1934 een deskundige en toegewijd partner in totaaloplossingen op het gebied van verwarming, warm water en koeling. AWB staat garant voor hoge kwaliteit tegen een goede prijs! Het assortiment bevat HR-ketels, hybride systemen, zonneboilersystemen, boilers en kamerthermostaten.

HR lijn Thermo Elegance Advance

AWB HR cv ketelAWB biedt een betrouwbare range HR-ketels met twee type warmtewisselaars (aluminium en RVS), met CW-klasse 3 tot en met 6. De ThermoElegance Advance is een modulerende HR107 ketel met een RVS-warmtewisselaar, verkrijgbaar als solo- en als combi-toestel. Beide uitvoeringen werken zowel op aardgas als op propaan. De vermogens variŽren CV-zijdig van 18 tot en met 30 kW en tapwaterzijdig in de CW-klasse 3, 4 en 5. De ThermoElegance Advance is gebouwd met het oog op de toekomst.


HR lijn ThermoMaster3HR

AWB HR cv ketelDe ThermoMaster3HR is uniek om zijn jarenlang beproefde aluminium warmtewisselaar-concept dat heeft geleid tot een bewezen betrouwbaar toestel. De ThermoMaster3HR heeft een toprendement en is leverbaar in CW-klasse 3 en 4. De ThemoMaster3HR is een modulerende HR107 ketel met een vermogen van 24 kW of 28 kW. Beide zijn verkrijgbaar in zowel een solo- als een combi-uitvoering in de CW3 of 4 klasse. De ThermoMaster3HR is gebaseerd op de unieke door AWB zelf ontwikkelde aluminium warmtewisselaar. Deze wisselaar is al jaren bewezen betrouwbaar. Met een CV-zijdig toprendement van 109,7% is de ketel energiezuinig en biedt het de eindgebruiker veel comfort. De ThermoMaster3HR is extra energiezuinig als het toestel gecombineerd wordt met het AWB-zonneboilersysteem HelioSet150.