Atag cv ketels

Atag combi ketels


Atag cv ketels

Cv ketels van Atag

ATAG Verwarming Nederland B.V. is fabrikant en leverancier van hoogwaardige CV-toestellen en zonne-energiesystemen. ATAG bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast Nederland worden de toestellen inmiddels in vele Europese landen verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde.

HR lijn

Atag HR cv ketelU wilt een warm en aangenaam huis. Snel voldoende warm water in bad of onder de douche op momenten dat u dat wenst. Met een ATAG CV-ketel bent u 24 uur per dag verzekerd van de beste kwaliteit, het hoogste rendement en een optimaal comfort.

Ruimte besparen en toch een uitstekend warmwatercomfort? Het CompactSysteem voorziet in een Combi ketel die zijn uitgerust met een ge´ntegreerde warmwatervoorziening. Het unieke Combi-programma (ATAG Q-serie) kan zorgen voor een gelijkmatige temperatuur van het warmwater en gelijktijdig voor een constante temperatuur in huis. ATAG heeft een brede range van HR-ketels.

Door gebruik te maken van duurzame en degelijke materialen en de toepassing van een speciale techniek heeft de ATAG A-serie het hoogste rendement (109,9%) in de markt. Bovendien blijft het rendement van een ATAG CV-ketel op hetzelfde hoge niveau tijdens de gehele levensduur van de ketel. Het hart van de CV-ketel bestaat uit een unieke RVS warmtewisselaar. Deze zorgt dankzij een snelle warmteoverdracht voor het uitzonderlijk hoge rendement.