Ferroli HR cv ketels

Agpo Ferolli  cv ketels

Cv ketels van Ferolli

Al meer dan 50 jaar bedenkt en ontwikkelt Agpo Ferolli betrouwbare klimaatoplossingen. Deze oplossingen voor een aangenaam binnenklimaat, variŽren van hoogstaande cv-ketels, ventilatiesystemen, warmtedistributiesystemen tot zonlichtsystemen.

BlueSense HR lijn

Agpo Ferolli Megadens HRVolop warmte en warm water, dat mag u verwachten van de BlueSense HR combiketel. Hij is leverbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij het onderscheid voornamelijk zit in het vermogen en de hoeveelheid warm water.

De BlueSense is leverbaar in 3 CW-klassen. Dankzij de toepassing van beproefde Ferroli Nederland technieken, zoals de aluminium warmtewisselaar en de keramische brander, zijn de BlueSense ketels stuk voor stuk uiterst betrouwbare producten. Ze zijn bovendien geluidsarm en hebben een compact formaat en licht gewicht, zodat ze vrijwel overal te plaatsen zijn.


Megastar VR lijn

Agpo Ferolli Megastar VRBij situaties waarin het bouwkundig niet mogelijk is een HR-ketel te plaatsen of wanneer dit te kostbaar wordt, biedt de MegaStar VR-ketel een uitstekende oplossing.

Een HR-ketel moet een rioolaansluiting hebben voor het afvoeren van condenswater en de rookgasafvoer moet bestand zijn tegen condenserende rookgassen. Vooral in oudere woningen is dit soms technisch moeilijk te realiseren. Daarnaast is het meestal enorm kostbaar. Ferroli Nederland heeft daarvoor de MegaStar ontwikkeld: een hoogwaardige combiketel, die veilig en betrouwbaar uw woning verwarmt en uw keuken en douche voorziet van warm water.