Nieuwe Remeha ketel

Aandacht voor de nieuwste cv ketelserie van Remeha.
Alles hierover leest u natuurlijk op Cvketelgids.nl


 

Nieuwe ketel serie van Remeha: Tzerra

RemehaRemeha heeft onlangs een nieuwe cv-ketel lijn geďntroduceerd, de Tzerra serie. Deze ketels zijn geheel anders opgebouwd dan de doorsnee cv ketels. Losse onderdelen komen samen in modules, wat volgens Remeha een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid betekent.

Opvallend aan de in Nederland ontwikkelde én geproduceerde Remeha Tzerra zijn de fraaie vormgeving en de zeer bescheiden afmeting. Het vinden van een geschikte plaats voor de Tzerra is met een afmeting van 55x37x27 cm dan ook geen enkel probleem. Weggewerkt in een (keuken) kast is zeker een optie. Ook in het zicht plaatsen, bijvoorbeeld onder de trap of in de bijkeuken is geen bezwaar met de looks van deze ketel.

Tzerra ketel RemehaDe Tzerra combineert de verwarming van uw woning met de afgifte van warm water. Afhankelijk van de gevraagde hoeveelheid warmwater die er wordt verlangd is de Tzerra verkrijgbaar in drie uitvoeringen, te weten CW3/CW4/CW5. Ook de soort woning kan van invloed zijn bij het bepalen van het juiste type ketel. De Tzerra cv ketel is zonder problemen aan te sluiten op een (bestaand) zonneboilersysteem. De aanschaf van de Rhemema Tzerra is dus zeker de moeite waard in combinatie met een zonneboiler, de zon levert immers gratis energie. Met deze combi heeft u extra warmwatercomfort en u bespaart door deze duurzame investering ook nog op uw energierekening.

Meer informatie over de nieuwe Remeha Tzerra ketels is te verkrijgen bij uw Remeha installateur